Despre autor

Acesta este blogul scriitorului Vasile Cucu, o punte de legătură cu cititorii, prin care să se facă schimb de opinii cu privire la situaţia actuală a României şi, mai ales, a românilor, din ţară şi din străinătate.  După întoarcerea în ţara natală, în urma experienţei de viaţă din străinătate, am decis să scriu şi pentru semenii mei, nu doar pentru mine.

În anul 2011 am publicat cartea  „Viaţa între două lumi” ,  o nuvelă ce pune în discuţie condiţia umană în contextul actual al migraţiei accentuate a populaţiei. În anul 2012 am publicat cartea de poezie „Poezii pentru trei generaţii” , care încununează creaţia poetică de peste 15 ani. În anul 2015 am publicat  cartea de poezie  „Sărutul vieții”, iar în anul 2022 am publicat cartea de poezie  „Printre anotimpuri”, continuând zborul peste grădina magică a trăirilor sufletești

Sunt membru al Cenaclului Literar  „Radu Theodoru”  şi colaborator al Revistei „Rapsodia” – revistă sibiană de cultură, în cadrul căreia public unele creaţii.

Începând cu anul 2013 am contribuit la promovarea unor branduri diverse (tocmai.ro, publi24.ro, bestauto.ro, romimo.ro, etc.), prin crearea de reclame tv, radio şi mesaje publicitare online si offline.

Fiind optimist, privesc cu încredere spre viitor şi doresc să contribui prin creaţiile mele la o schimbare de mentalitate şi atitudine în societate, oferind oamenilor momente de regăsire sufletească şi meditaţie asupra vieţii.

CucuV-pozaCarte

4 răspunsuri sa “Despre autor”

 1. Ileana martie 22, 2015 la 7:04 pm #

  Felicitari! Si mult succes pe viitor!
  O seara frumoasa!

 2. catanoiu stanel august 15, 2014 la 9:53 am #

  As dori sa vb cu dumneavoastra pentru ca am poveste de viata care as dori so scrieti

 3. Corina Victoria Sein iulie 27, 2014 la 11:33 am #

  Succes în realaizarea proiectului gândit.

 4. World of Solitaire iulie 9, 2014 la 7:09 pm #

  Meritorie aspiraţie! Felicitări!
  Onu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: